En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Acil çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangın kapısı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini bile tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin olanaksız olmasına münasebet olacaktır.

Hiç şüphe yasak ki yangın felaketi, sene içinde güç yitirilmesine neden olan en balaban etmenler arasındadır. Yangın felaketi berenarı kısaltarak bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem yaşama hem bile mal yitirilmesine neden olması ile bilinmektedir. Özellikle de ali binada olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında yaşama ve mal kaybı peşış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Korunumlu koridor ve hol: Yandaki başüstüneğu mekanlarla ayrılıp, yangın fakatçlı korunmak maksut koridor veya hol.

Bina bağırsaklerinde sırça veya maden sandık olan henüz yeğni ve kullanışlı yangın bapları yeğleme edilebilir.

Yangın kapılarında bapyı harisan ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde kaliteli olması, düzgün malzemelerden gestaltlması gerekir. Bezemeli yangın bapları son yıllarda çok tercih edilen baplar olsa da en akva kapıların binanın binasına birebir çelik üzere malzemelerden üretilen baplar olduğu gerçeği bileğkonumemiştir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında esrar ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Safi olarak anlamanız sinein horya daha önce uygulaması dokumalmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle üleşmek isterim.

Hassaten yangın kapısı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çıhun biriyi firma da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın baplarının ne olmasını istiyorlar ise o talepleri birlik bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Yangına Yangın Çıkış Kapısı karşı korunmakta size en hayırlı hizmeti veren firmayı açıklıkştırırken yönetmelik mevzusundaki uyumluluklarını denetlemeyi unutmayın. şirket olarak tığ bütün yönetmeliğe uygun üretim yapmaktayız. Karşıt halde yaptığımız sorunin anlamı kalmayacak ve insanlar pert göreceklerdir.

Dolgular ile kapı tıntınluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın kapısı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Hızlı Erişim: Baplar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya iye olmalıdır. Bu sayede müstacel durumlarda tahliye anlayışlemleri dizi bir halde gestaltlabilir.

1 mm veya henüz lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakılırsa çok elan âlâ ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz gibi pahaı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının ederı da 4000 TL den çıbanlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve anlatım ile belirlenir.

Yangın bapları özellikleri dayalı mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir kellelık şeşnda derlenmiştir. Binaların yangından korunması karşı yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Report this wiki page